anuntescu.ro Anunțuri - VibraFreek stabilizator imagini camere video foto filmari

VibraFreek stabilizator imagini camere video foto filmari

10.000,00 RON

Descriere

 

 

Cel mai nou si avansat sistem stabilizator imagini camere video/foto pentru filmari, cinematografi, filme, videoclipuri, nunti etc.

 


Pret inchiriere tot sistemul pe zi = 1.000 lei
Pentru mai multe zile sunt dispus la negociere

 

SAU IL VAND CU 10.000 lei

link functionare sistem VibraFreek in descriere

VibraFreek braț stabilizator pentru cinematografie auto. 

VibraFreek, un sistem de amortizare a vibrațiilor accesibil pentru cinematografie auto ce permite pentru a trage imagini ultra-ușoare de la vehiculele în mișcare.

Sistemul este conceput ca un dispozitiv de montare suplimentare pentru condiții de siguranță și cu ajutorul stabilizatori cardanice (cum ar fi DJI Ronin, Freefly Sisteme Movi sau ACR Systems stabilizatori) pe vehiculele în mișcare. Inima sistemului, VibraFreek braț amortizare a vibrațiilor reduce în mod eficient atât vibrații de frecvență joasă și înaltă care să permită buna si completa desfasurare în condiții de siguranță, de funcționare a camerei, sistemul montat chiar și la viteze mai mari. Un X opțional / platformă Y contribuie la performanța sistemului în condiții extreme, cum ar fi viteze mari, vânt sau teren accidentat. Brațul VibrafFreek vine ca un sistem complet pentru a permite montarea, proiectat și ajustarea în întreaga gamă de vehicule.

Sarcini utile

VibraFreek ia sarcini utile de până la 38 kg luat în mod eficient un stabilizator gimbal high-end și majoritatea camerelor utilizate în zilele noastre. De fapt, cea mai mare sarcină utilă mai bine zis.

Configurare SpiderMount

VibraFreek braț se montează direct la placa de bază SpiderMount. 4 brate reglabile facilitează rig-ul la un vehicul care are deja câteva puncte de prindere de bază disponibile cu ajutorul ventuzelor poate fi folosit la fel de bine, dar nu sunt recomandate pentru motive de siguranță și de performanță. Vezi Specificatii tehnice pentru detalii SpiderMount.

Vibration Dampening Arm, disponibil separat sau incluse în pachete 

VibraFreek, vine cu două arcuri standard de depozit sarcină utilă de până la 25 kg (55.12 lb). DitoGear ™ HD Springs vă permite să crească sarcina utilă la 38 kg (83.78 lb).

Detalii anunț

ID anunt : 12363
7 luni, 29 zile
64 Vizualizari
Tip Anunt Oferta
Oferit de Persoana

Detalii vânzător

g_icebox (89 anunțuri)
0724527069
Contactează vânzătorul

Adaugati comentariu

 
 

Formular de contact

Îmi pare rău, trebuie să te autentifici mai întâi!

Ce este in neregula cu acest anunt?

Îmi pare rău, trebuie să te autentifici mai întâi!

Adauga la favorite

Îmi pare rău, trebuie să te autentifici mai întâi!

Categorii anunturi

Căutare detaliată

anuntescu.ro The Anuntescu Company 604-555-1234