anuntescu.ro Anunțuri - Pentru colectionari! Rieju MR80

Pentru colectionari! Rieju MR80

Nou

900,00 EUR

Descriere

Pentru colectionari si nu numai!

Posibil unica in Romania

Rieju MR80 Competition 1985-1987 Editie limitata!

Rieju, ultima marca istorica ne-a lăsat o sută la sută spaniol oraș capitală, rămâne motoretelor acum de fabricație și motociclete mai mici, de înaltă calitate, într-o piață în care aceste segmente, după cum știți, în special cele 50 de CC- suferă probabil cea mai gravă criză din istoria sa. Dar, în anii optzeci au fost înfloritoare categorii si 50 precum si 74-cc accesat la șaisprezece ani ani- îndeplinit funcția sănătoasă presupunând cel mai bun teren de învățare pentru toți cei care au dat primele lor accidente vasculare cerebrale gaze în lumea minunată a două roți. succese comerciale au avut reciprocitate în competiție și în cazul în care pe asfalt Derbi au fost cunoscute popular ca "gloanțe roșii", enduro Rieju merită să fie cunoscut sub numele de "gloanțe verzi", prin culoarea și succesele care au condus la piloții săi oficial (Pep Vila și Francesc Rubio) pentru a acumula nu mai puțin de șase titluri naționale consecutive de Enduro în deplasarea de 80 cc.

Pe baza acestor succese a fost modelul lui serie maraton, care mai târziu a devenit cunoscut sub numele de MR, fabricat în capacitățile cilindrice 50 și 80 cc, unul dintre principalele avantaje ale motorului italian Minarelli -Mark ulterior absorbită de Yamaha-, considerat unul cele mai strălucitoare în deplasări mici. În cazul 80 (74 cc efectiv din motive legale), motorul a fost răcit cu apă, în versiunea sa 1985, protagonistul articolului MOTO VERDE luna aceasta. Este, în special, motocicleta oficial Francesc Rubio, Spania campion în acel an și runner-up în ISDE Trophy a avut loc în regiunea Lleida La Cerdanya.

Deja la acel moment, brandul catalan a oferit publicului o versiune de curse a modelului de producție, care sa bazat biciclete oficial, cu foarte puține diferențe, care a fost o dovadă a calității produsului. Acest lucru Rieju oficial echiparea unei furci Forcella Italia și ancorat de un amortizor sistem de tije la un aluminiu robust basculare. Frâne, tambur, au fost semnate de Grimeca și motorul (cu creșterea de până la capacitatea motorului 79.6 cc pentru a beneficia de limitele permise competiției) a evidențiat în special în sistemul de evacuare ambarcațiunile și carburator Dell'Orto 30 mm (26 mm, în versiunea de bază). Termodinamica variat în funcție de tipul de carieră și această unitate, corespunzătoare, așa cum sa menționat deja, cele sase zile, puterea a fost practic aceeași cu cea a oferit versiunea de vânzare cu amănuntul, în căutarea fiabilitatea necesară în cadrul competițiilor lung, în timp ce în Campionatul Spaniei Enduro în sine a fost mult mai stricte, realizând o cifră de 21 CP la 12.000 rpm. (http://www.motociclismo.es/pruebas/motos-clasicas/articulo/rieju-mr-80-oficial-francesc-rubio-isde-1985 )

Poze Reale! Mai multe informati la telefon! Nu este functionala! De aici pretul este redus!

Detalii anunț

ID anunt : 8229
11 luni, 3 zile
270 Vizualizari
Tip Anunt Oferta
Oferit de Persoana

Detalii vânzător

dragosbogdan (8 anunțuri)
0773391523
Contactează vânzătorul

Adaugati comentariu

 
 

Formular de contact

Îmi pare rău, trebuie să te autentifici mai întâi!

Ce este in neregula cu acest anunt?

Îmi pare rău, trebuie să te autentifici mai întâi!

Adauga la favorite

Îmi pare rău, trebuie să te autentifici mai întâi!

Categorii anunturi

Căutare detaliată

anuntescu.ro The Anuntescu Company 604-555-1234